10 Haziran 2014 Salı

veda

Günüm doldu. Bu kente veda zamanı geldi. Birilerinin hayatına karışıp onların yaşamına ortak olma sona erdi. Güzel geçen zamanlar,deniz kenarında yapılan yürüyüşler.kuzenlerle yapılan balkon kahvaltıları ayrı bir zevkdi.

Kuzen konserim var kalır mısın deyince neden olmasın dedim. Dünya Müziklerinde Folklorik Tınılar Korosundaydı. Şef Leyla Pekin. Konser Moda'da Barış Manço'nun evinin karşısında küçük bir kilisedeydi .Kulağımızın pası silindi.


 Her vedada içimi hüzün kaplar. Ayrılık vakti gelmiştir. Kim bilir beraber olduğum insanlarla nerede ne zaman karşılaşırız aynı şekilde bulur muyuz?
İstanbul'da son gün vapurla eve dönüş oldu. Denizle vedalaştık. Sanki inadına güneş çıktı. Gitme dedi. gitmem gerek dedim. Zamanım doldu.
                                                                      Dalgalar ayrı güzeldi.

                                                            Emel'in kedisi de bizi dinledi.
                                             Oğulun evine çiçekler ekildi,yemekler yapıldı.Cebimde biriktirdiğim  anılar yüreğim buruk  bir şekilde  İstanbul ile vedalaştık.

4 yorum:

  1. cebindeki anilar hic kaybolmasin:)

    YanıtlaSil
  2. Kendimden bir parça buldum yazınızda. Bende istanbulumdan ayrılalı 4 yıl oldu, çok zor, yüreğim hala buruk ist. Kelimesi bile yüreğimi dağlıyor, zamanla giitiğimiz yerlerede alışıyoruz ama ne dalgaların sesini unutuyor nede anılarımızı ve herşeye rağmen iyiki yaşamışım bu şehirde diyorum, sevgilerle...

    YanıtlaSil
  3. Anılar kaybolmasın. bizi ayakta tutan yegane şey anılarımız çünkü.
    Sevgiyle kal ...

    YanıtlaSil
  4. Guzel anilarin kaybolmasin, tombik kediye opucukler:D

    YanıtlaSil

Bahar mı geldi? Hani nerede?

                                                                                                   21 mart nevruz bolluk bereket, gün eşitli...