19 Aralık 2010 Pazar

2011 yılına mektup,


Dün gibi hatırlıyorum seni 2010 .Başlamaya görsün.herşey Sende kimbilir nasıl gelip geçeceksin.Dün geçmiş yarın belli değil önemli olan şu an diye bir söz ne kadar anlamlı.Hayat sürprizlere gebe.Sen plan program yaparsın o ise sana sürprizler yapar.Ama her zaman güzel şeyler olmaz yaşantında; bazı pişmanlıklar ,barındırır ,bazende balyoz gibi iner yaşamın gerçekleri..Kimi gün kederlenirsin,kimi gün alır seni bir sevinç,.anılara götürür.Güzel yaşanmışlıklar birikir çizgilerinde.Aynaya baktığında o çocuksu yüzü ararsın.Ellerin buruş buruş olmuş.Herşey değişiyor dersin.Bırak değişsin ne aynı kaldı ki diye buruk tebessüm yerleşir dudaklarına..Aşkdır aradığın aradığın yalnızlık bitsin diye .Bazen yaşamda iki kişilik yalnızlıkları oynarsın., bazen kalabalıkları..Hep sevilmek istersin.sende birini sevmek..

Kendini ararsın yazılarda ,anılarda.Üretmek istersin herşeyin tüketildiği dünyada..Farklı olmayı erdem sayarsın ama aynı zamanda benzerlikler yaklaştırır insanı diğer insana..

Kendini ararsın,kendi ruhunda.Hoşgeldin yeni yıl yeni insan.

2 yorum:

  1. Merhaba! Bu gece rüyamda seni gördüm. Teyzemlerin Sinop'taki eski tek katlı evine taşınıyormuşsun. Yerleşmene yardımcı oluyorum. Senin saksı saksı çiçeğin var. Çok güzeller. Onlarla hoş bir köşe düzenliyoruz sana.

    YanıtlaSil
  2. uzun zamndır görüşmüyoruz .çiçekleri hergün düzenliyorum.sayfalarıda ve hayatı düzenliyorum ondandır.

    YanıtlaSil

Ne okuyoruz? Babamın Tenekeleri Zehra Konukman'ın ilk kitabı

                                                                                                                                            ...